FAQ

Wij hebben last van rioolvliegjes. Kunt u ons helpen?

Ja, dat kunnen we. Waarschijnlijk is er ergens een riolering stuk. Heeft u er aan gedacht te bellen met de ongediertebestrijding? Hebben zij al gespoten? Zo niet, dan komen we eerst inspectie uitvoeren en gaan we kijken hoe we dit probleem gaan oplossen.

Is Scheenaart Rioolservice hetzelfde bedrijf?

Ja. Onze nieuwe naam is Hassing Rioolservice. Voor al uw vragen over uw riool, rioolverstopping kunt u na 35 jaar dus prima bij ons terecht. Een vertrouwd adres en een begrip in de regio.

Waar verzorgt u rioolservice?

Wij zijn gevestigd in Vinkeveen, maar wij hebben rioolservice in Mijdrecht, rioolservice Wilnis, rioolservice Woerden, rioolservice Breukelen. Uiteraard komen wij ook in Uithoorn, De Hoef, De Kwakel, Kockengen, Waverveen en Abcoude. Maar zelfs als u in Amsterdam of Amstelveen woont kunt u terecht bij Hassing Rioolservice.

Kunt u mij helpen als mijn riool verstopt is of in gebreke is?

Natuurlijk kunnen wij dat. Als er een verstopping is in het toilet, de keuken, de badkamer, e.d. komen wij z.s.m. langs, zelfs in het weekend. Maar ook als een riool is afgebroken kunt u bij ons terecht. Wij werken in Vinkeveen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Woerden, Breukelen, Amstelveen, Aalsmeer enĀ  Amsterdam